Clatronic KM 3709 czerwony

Robot kuchenny KM 3709, Clatronic Robot kuchenny Clatronic KM 3709 pozwoli na przygotowywanie ciast oraz deserow stanie się jeszcze łatwiejsze i przyjemniejsze. Idealne rozwiązanie nie tylko dla miłośnikow pieczenia. Funkcjonalny robot planetarny wysokiej klasy, ktory charakteryzuje nowoczesnym designem oraz kolorystyką pasującą do każdej kuchni. Urządzenie sprawi, że dzięki systemowi mieszania planetarnego otrzymamy doskonale wyrobione ciasto . Wydajna trzepaczka przygotuje puszysty biszkopt, ubije idealnie białko i wiele więcej. Wszystko to bez brudzenia kuchni dzięki zabezpieczeniu przed rozpryskiwaniem. Wydajna maszyna do ugniatania ciasta o mocy 1000 W Planetarny ruch mieszadeł Bezstopniowa elektroniczna regulacja prędkości + funkcja pulsacyjna Miska o pojemności 5l ze stali nierdzewnej mieści maks. 2,5-3kg ciasta Mieszadło hakowe z odlewu aluminiowego – zdolne do mieszania nawet z większych objętości ciasta Hak do wyrabiania ciasta z odlewu aluminiowego – do gęstego ciasta, takiego jak ciasto drożdżowe lub ciasto chlebowe Trzepaczka ze stali szlachetnej do przygotowywania puszystych biszkoptow i luźnej piany z białka Stały poziom wydajność dzięki elektronicznej regulacji obrotow odpowiednio do obciążenia 35° przestawne obrotowo ramię wielofunkcyjne Pokrywa z zabezpieczeniem przed rozpryskiwaniem i z otworem wlewowym Mechanizm odblokowywania ramienia wielofunkcyjnego Przezroczysta pokrywa z otworem do napełniania (zdejmowana) Wyjątkowo łatwa obsługa i czyszczenie Odpowiednia stabilność dzięki nożkom z przyssawkami Uchwyt do szybkiego mocowania narzędzi Komora na kabel w części bazowej Rodzaje końcowek i ich zastosowanie: Hak - końcowka służy do zagniatania i wyrabiania ciężkich składnikow takich jak ciasto na chleb, bułki, wyrabianie ciasta na makaron, pierogowe, drożdżowe, faworkowe, pierniki itp. oraz wstępnego mieszania składnikow. Mieszadło - końcowka służy do ucierania i miksowania średnich składnikow takich jak gęste kremy, ciasto na naleśniki, biszkoptowe, ser na sernik, pasztety, farsze, mięso mielone, lukru, nadzienia, eklerow, ziemniakow puree itp. Trzepak - końcowka zaprojektowana do ubijania lekkich składnikow takich jak piany z białek, jajek, śmietany, kremow gotowych, budyniu, majonezu, musow, sufletow, panierki, wyrabiania lekkich ciast biszkoptowych bez tłuszczu itp.

379.00 zł

Zobacz pozostałe produkty z tej samej kategorii:

Loading...
ERROR
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies, aby zapewnić Państwu najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszych usług. Jeśli nie zmienicie ustawień dotyczących cookies, będą one zapisane na Państwa urządzeniu. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności, prosimy o zapoznanie się z odpowiednią sekcją na naszej stronie. tutaj